Kompozycja

JAPANESE TERIYAKI CHICKEN

JAPANESE TERIYAKI CHICKEN

Atklājiet tradicionālās Japānas garšu ar OYAKATA YAKISOBA CHICKEN TERIYAKI paciņā. Šis ēdiens apvieno aromātisku teriyaki mērci ar nūdelēm. Kļūstiet par virtuves meistaru - pievienojiet savai YAKISOBA iecienītākās sastāvdaļas (gaļu, dārzeņus) un radiet oriģinālu, garšīgu japāņu stila ēdienu. 

LABU APETĪTI! ITADAKIMASU! いただきます!

Pagatavošanas veids

Tipisks japāņu

Ter1 (2)
1
Katlā uzvārīt 150 ml ūdens. Pievienot makaronu.
Ter2 (2)
2
Vārīt makaronu 3 min.
Ter3 (2)
3
No paciņas pievienot garšvielas.
Ter4 (2)
4
Samaisīt un tā ir gatava!

Pagatavošanas veids

Alternatīva

Ter 1 1
1
Sasmalciniet nūdeles, ielieciet tās bļodā.
Cla 1 2
2
Makaronus pārlej ar karstu ūdeni. Pagaidiet 3 minūtes, pēc tam nolejiet ūdeni.
Ter 1 3
3
Pievienojiet mērci no paciņas.
Ter 1 4
4
Samaisīt un tā ir gatava!