Yakisoba Klasyczny Packshot

JAPĀŅU KLASIKA

JAPĀŅU KLASIKA

Atklājiet tradicionālās Japānas garšu ar OYAKATA YAKISOBA CLASSIC paciņā - tas ir nūdeļu un izteiksmīgas sojas mērces un aromātisku garšvielu maisījums: ingvers, krustnagliņas un kanēlis. YAKISOBA ir lieliska bāze kulinārijas eksperimentiem - pievienojiet savas iecienītākās sastāvdaļas, lai radītu oriģinālu, garšīgu japāņu stila ēdienu.

LABU APETĪTI! ITADAKIMASU! いただきます!

Pagatavošanas veids

Tipisks japāņu

Classic1 (1)
1
Katlā uzvārīt 150 ml ūdens. Pievienot makaronu.
Classic3 (1)
2
Vārīt makaronu 3 min.
Classic2 (1)
3
No paciņas pievienot garšvielas.
Chicken4 (1)
4
Samaisīt un tā ir gatava!

Pagatavošanas veids

Alternatīva

Cla 1 2 Kopia (1)
1
Sasmalciniet nūdeles, ielieciet tās bļodā.
Cla 1 1 1 (1)
2
Makaronus pārlej ar karstu ūdeni. Pagaidiet 3 minūtes, pēc tam nolejiet ūdeni.
Cla 1 2 1 (1)
3
Pievienojiet mērci no paciņas.
Cla 1 3 Kopia (1)
4
Samaisīt un tā ir gatava!